header foto patroon

Zuidelijk Stempel Oost 17 koopwoningen,
12 huurwoningen
en 36 huurappartementen

Aan de Verzetslaan komen 7 koopwoningen in een donkere kleur metselwerk en bestaan uit een begane grond, 1e verdieping en een schuine kap (zolder). Deze woningen zijn circa 118 m2 groot. Aan de Sportlaan komen 10 woningen in een lichte kleur metselwerk en bestaan uit 3 volledige woonlagen met plat dak. Deze zijn circa 139 m2 groot.

Huurwoningen Appartementengebouw

Daarnaast realiseert Van Wijnen nog 12 huurwoningen en één appartementengebouw met 36 appartementen voor Woonpartners Midden-Holland.

De huurwoningen worden verhuurd door Woonpartners Midden-Holland. Heeft u algemene vragen over de nieuwbouw huurwoningen dan kunt u mailen naar nieuwbouw.goudaoost@woonpartners-mh.nl. Wilt u toekomstige correspondentie over één van de projecten ontvangen? Stuur dan uw NAW-gegevens naar voormeld mailadres onder vermelding van de naam van het desbetreffende project. Dan houden we u op de hoogte.

Voor de huurwoningen kunt u zich nog niet inschrijven. Drie tot zes maanden vóór aanvang van de huur starten wij met het verhuurproces. Te zijner tijd zullen de woningen aangeboden worden via Woningnet. Houd de website van Woonpartners te zijner tijd in de gaten; daar wordt per nieuwbouwproject de stand van zaken aangegeven.

Foto