image
header foto patroon

Oostvogel /
Van Heuven Goedhartsingel 61 huurappartementen

Aan de noordzijde van de Bernadottelaan komen aan weerszijden 2 appartementengebouwen met huurwoningen voor Woonpartners Midden-Holland. In dit plangebied realiseert Van Wijnen wel de huurwoningen voor Woonpartners Midden-Holland, maar worden geen koopwoningen gerealiseerd.

Tweeling Huurappartementen

De gebouwen zijn net niet identiek door verschillende kleurstelling en details, maar worden door dezelfde hoofdstructuur niet voor niets ‘Tweeling’ genoemd.

De huurwoningen worden verhuurd door Woonpartners Midden-Holland. Heeft u algemene vragen over de nieuwbouw huurwoningen dan kunt u mailen naar nieuwbouw.goudaoost@woonpartners-mh.nl. Wilt u toekomstige correspondentie over één van de projecten ontvangen? Stuur dan uw NAW-gegevens naar voormeld mailadres onder vermelding van de naam van het desbetreffende project. Dan houden we u op de hoogte.

Voor de huurwoningen kunt u zich nog niet inschrijven. Drie tot zes maanden vóór aanvang van de huur starten wij met het verhuurproces. Te zijner tijd zullen de woningen aangeboden worden via Woningnet. Houd de website van Woonpartners te zijner tijd in de gaten; daar wordt per nieuwbouwproject de stand van zaken aangegeven.

Foto