image
header foto patroon

Middengebied 20 koopwoningen en
20 huurappartementen

Ten westen van de De Kortestraat en ten noorden van de Verzetslaan komen 20 koopwoningen, verdeeld over 4 rijtjes.

4 woningen bestaan uit een begane grond en 1e verdieping met plat dak en zijn circa 92 m² groot. De andere 16 woningen bestaan uit drie volledige woonlagen met plat dak, waardoor je 139 m² woonoppervlakte hebt.

Huurwoningen Appartementengebouw

In dit plangebied realiseert Van Wijnen voor Woningcorporatie Woonpartners Midden-Holland een appartementengebouw. De 20 appartementen worden verhuurd in de middeldure huur.

De huurwoningen worden verhuurd door Woonpartners Midden-Holland. Heeft u algemene vragen over de nieuwbouw huurwoningen dan kunt u mailen naar nieuwbouw.goudaoost@woonpartners-mh.nl. Wilt u toekomstige correspondentie over één van de projecten ontvangen? Stuur dan uw NAW-gegevens naar voormeld mailadres onder vermelding van de naam van het desbetreffende project. Dan houden we u op de hoogte.

Voor de huurwoningen kunt u zich nog niet inschrijven. Drie tot zes maanden vóór aanvang van de huur starten wij met het verhuurproces. Te zijner tijd zullen de woningen aangeboden worden via Woningnet. Houd de website van Woonpartners te zijner tijd in de gaten; daar wordt per nieuwbouwproject de stand van zaken aangegeven.

Foto