Inloopavond plangebieden Oostvogel en Van Heuven Goedhartsingel

Op 25 oktober 2021 heeft de inloopavond voor omwonenden plaats gevonden voor de plangebieden ‘Oostvogel en Van Heuven Goedhartsingel’ te Gouda.
De inloopavond vond plaats in de Ontmoetingskerk aan de Dunantsingel 314 te Gouda, dus nabij de plangebieden.
Daarbij zijn de plannen getoond bestaande uit 18 koop eengezinswoningen en 2 appartementengebouwen met 61 huurappartementen.

Deze inloopavond was alleen bedoeld voor omwonenden, dus niet voor geïnteresseerde kopers of huurders, zodat de omwonenden weten wat er in de directe omgeving van hun huis gebouwd gaat worden. Doel van deze avond was het tonen van de plannen, vragen te kunnen beantwoorden en eventuele suggesties in het vervolgtraject mee te kunnen nemen. Daarbij is het de bedoeling dat de omgevingsvergunning in november 2021 aangevraagd wordt.

Het informatie- en verkooptraject voor geïnteresseerde kopers staat dus geheel los van het informeren van de omwonenden. Start verkoop van de 18 koop eengezinswoningen staat gepland in 1e helft 2022. Vanzelfsprekend zullen we geïnteresseerden die zich ingeschreven hebben via de website informeren wanneer de daadwerkelijke verkoop start.

Bij de inloopavond zijn de plannen getoond aan de hand van 11 panelen. Benieuwd naar deze panelen of wil je deze op je gemak terug kijken? Klik hier om ze te bekijken.