De makelaar

Even voorstellen...
Dit is Robert Roos, de makelaar van Aangenaam Gouda

Boer Makelaardij verkoopt de 17 koopwoningen in Zuidelijk Stempel Oost. “En daar zijn we heel blij mee”, vertelt directeur Robert Roos enthousiast. “We zijn een lokaal betrokken makelaar en we volgen deze ontwikkeling al lange tijd met belangstelling. Zo mooi dat we nu deel kunnen uitmaken van een transformatie die de wijk én Gouda veel goeds doet.”

Aangenaam Gouda is een van de laatste projecten die de renovatie van Gouda Oost compleet maakt.
Robert vervolgt enthousiast.

Wie er woont, wil er niet weg
“Gouda Oost had altijd al veel potentie door de ligging en ruime opzet en door de nieuwbouw heeft de wijk nog meer kwaliteit gekregen. Wie hier woont wil er niet snel weg. Ik snap dat wel, want je woont hier dicht bij het centrum én dicht bij het Goudse Hout en de Reeuwijkse Plassen. Daarbij zijn er scholen, zorgvoorzieningen en winkels op loop- en fietsafstand. Gouda Oost had altijd al een supermarkt, maar dat was een kleine buurtsuper. Bewoners kunnen nu kiezen uit twee grote supermarkten en er zijn diverse kleine winkels die voorzien in de dagelijkse levensbehoeften.”

We begeleiden je van A tot Z
Boer Makelaardij is een fullservice makelaarskantoor. Dat wil zeggen dat ze niet alleen maar gespecialiseerd is in nieuwbouw, maar ook zeer ervaren is in bestaande woningen verkopen. Over het algemeen zal Robert jouw contactpersoon zijn. “Ik help mensen graag van A tot Z. Dat begint met een goede uitleg over wat ze nou precies kopen. Dat is bij nieuwbouw heel belangrijk. Ik wil dat de kopers het huis ervaren alsof het al gebouwd is. Vervolgens kan ik ze ook helpen om hun bestaande woning op het goede moment te verkopen, zodat alles mooi op elkaar aansluit.”

Toekomstbestendig
Door de nieuwbouw zijn er meer gezinswoningen én koopwoningen bij gekomen. Dat heeft weer gezorgd voor een andere bewonerssamenstelling. “De wijk is ten goede veranderd”, zegt Robert stellig. “Door verschillende leeftijden, afkomst en gezinssamenstelling te mixen ontstaat een heel fijne dynamiek. Ik ben er ook echt van overtuigd dat de populariteit van Gouda Oost toeneemt. Alle partijen hebben er samen voor gezorgd dat er een toekomstbestendige wijk is gemaakt waar zo’n duurzaam, energiezuinig huis kopen een goede investering is.”

Op de hoogte blijven?
Robert kijkt ernaar uit om je te ontmoeten. “Zonder dat we ook maar enige reclame hebben gemaakt, hebben al veel mensen hun belangstelling kenbaar gemaakt en zich via de site ingeschreven. Ik raad iedereen aan, die hier ook wil wonen, het voorbeeld te volgen. Dan maak je de meeste kans op zo’n mooi, nieuw huis.”