Save the date: start verkoop datum is bekend!

Ontspannen wonen in een kindvriendelijke, groene wijk met winkels en scholen om de hoek én hartje Gouda op fietsafstand! Dat is wat Aangenaam Gouda Oost te bieden heeft.

Op 18 augustus starten we al met de verkoop. We vertellen je er in deze nieuwsbrief graag meer over.

Save the date!
Handig om alvast in je agenda te noteren: op 18 augustus a.s. gaan wij in verkoop met de eerste fase. De dag erna, op 19 augustus tussen 16.00 uur en 18.00 uur, organiseren we een Meet & Greet in de Ontmoetingskerk in Gouda (Dunantsingel 314), waar je de brochure kunt ophalen en je eventuele vragen aan het projectteam kunt stellen.

Aanbod
In fase 1 komen in totaal 38 eengezinswoningen in verkoop. De woningen liggen verspreid over twee plangebieden en je hebt de keuze uit drie woningtypes. Alle woningen hebben een fijne voor- en achtertuin, variërend qua zonligging. Ook worden alle woningen gasloos en als Nul op de Meter (NOM) uitgevoerd.

Graag delen we alvast de eerste impressies per woningtype en lichten we het programma voor je uit:

Van Heuven Goedhartsingel

  • 18 drielaagse eengezinswoningen met langskap – woonoppervlakte circa 118 m².

Het Middengebied

  • 16 drielaagse eengezinswoningen met platdak – woonoppervlakte circa 139 m².
  • 4 tweelaagse eengezinswoningen met platdak – woonoppervlakte circa 92 m².

Drielaagse eengezinswoningen met langskap. 

Drielaagse eengezinswoningen met platdak.

Tweelaagse eengezinswoningen met platdak.

Prijzen
Eind van deze maand gaan we in pre-sale en maken we de prijsranges per bouwnummer bekend. Dit is ook gelijk het moment waarmee we je zullen uitnodigen je voorkeuren aan ons door te geven. Hiermee krijg je voorrang bij de toewijzing, dus hou je mailbox goed in de gaten!

Momenteel werken we hard aan het uitwerken van de verkoopdocumentatie zodat je weloverwogen je keuze kunt maken. Zo vind je straks de sfeerplattegronden terug, maar ook alvast de meer- en minderwerklijsten met bijhorende prijzen. Laat je inspireren, wie weet woon jij straks wel gloednieuw in deze gezellige, kindvriendelijke buurt! De pre-sale wordt via deze nieuwsbrief als eerste aangekondigd.

Vragen
Heb je vragen over Aangenaam Gouda Oost? Neem gerust contact op met Boer Makelaardij. Zij helpen je graag verder! Je kunt hen bellen via 0182-538400 of mailen naar info@boer-gouda.nl

Met vriendelijke groet,
Projectteam Aangenaam Gouda Oost