Foto header line

Locatie

header foto patroon

Bereikbaarheid
Gouda Oost en Aangenaam Gouda Oost

Woon je straks in Gouda Oost, dan ben je echt zo in Zoetermeer, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Je bereikt de steden met de auto in 25 tot 45 minuten. Ook met het openbaar vervoer kun je hier prima uit de voeten. Aan De Kortestraat stopt bus 3 die naar Station Gouda en Goverwelle rijdt. Vanaf Station Gouda ben je met de Intercity in circa 18 minuten in Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Ideaal!

Route

Goed voorzien in Gouda Oost

Gouda Oost is goed voorzien en dat maakt jouw leven net wat makkelijker! Op loop- en fietsafstand vind je scholen, zorgvoorzieningen en winkels. De dichtbij gelegen Goudse Hout en Reeuwijkse plassen zijn prachtige natuur/recreatie gebieden om van te genieten. Heb je kinderen? Dan woon je hier superfijn. Breng de kids naar school en doe gelijk even de boodschappen voor het avondeten.

Gouda Oost biedt voor alle leeftijden een passende school. Daarnaast zijn er volop sportmogelijkheden en diverse sportverenigingen in de nabij omgeving gelegen. Natuurspeeltuin Het Eiland is een fantastische plek om op avontuur te gaan met nieuwe vriendjes. Je zou hier maar op kunnen groeien.

Gouda een stad om van te houden

Het aantrekkelijke van Gouda is dat je alles op kleine afstand van elkaar vindt. Stel je komt aan op het station na je werkdag in de Randstad, dan loop door naar de Kleiweg, Hoogstraat en Markt. Een boodschap bij de diverse kleine winkels of grote supermarkten is zo gedaan. Snel nog even een mooie bos bloemen mee en dan op de fiets naar huis. 8 minuten en je bent er.

Shoppen in eigen stad

Ook voor een dagje shoppen hoef je de stad niet uit. Aan de Kleiweg zitten grote winkelketens en aan de Hoogstraat vind je meer kleinere winkels van lokale ondernemers. En ben jij ook zo’n fan van de markt? Elke donderdag en zaterdag haal je verse producten in het centrum van Gouda. In de zomer is er op donderdag ook nog de wereldberoemde Gouda Kaasmarkt. Heerlijk zo’n stuk Goudse kaas!

Aanrader: Spring op een mooie zomeravond nog even op de fiets en maak vervolgens een heerlijke wandeling langs het water en door het centrum van Gouda. Kijk mooi uit op historische en monumentale gebouwen, zoals het Stadshuis en de Sint-Janskerk. Puur genieten.

Foto
Foto

Deze website is gebaseerd op koopwoningen. Ben je op zoek naar een huurwoning? Kijk dan hier voor meer informatie.

Ontwikkeling:

Van Wijnen
Projectontwikkeling West B.V.

Calandstraat 4
3316 EA Dordrecht
vanwijnen.nl

Foto

Realisatie:

Fijn Wonen
K.R. Poststraat 101
8441 EN Heerenveen
fijn.com

Foto

Makelaar:

Boer Makelaardij
Meridiaan 39
2801 DA Gouda
0182-538400
info@boer-gouda.nl

Foto