Foto header line

Algemene
informatie

header foto patroon

De revitalisering van Gouda Oost gaat zijn laatste fase in. De afgelopen jaren is er veel gesloopt én nieuw gebouwd. De upgrade heeft ervoor gezorgd dat de wijk aantrekkelijker én populairder is geworden. Er moeten nog 4 plangebieden ontwikkeld en bebouwd worden. Van Wijnen gaat in deze plangebieden 55 koopwoningen realiseren. In de tweede helft van 2022 zijn we gestart we met de verkoop van Aangenaam Gouda Oost in plangebied Van Heuven Goedhartsingel en het Middengebied.

Fijn Wonen
van Van Wijnen!

De bouw en assemblage van de woningen van Aangenaam Gouda Oost wordt gerealiseerd door een 100% dochter van het Van Wijnen concern: Fijn Wonen. Fijn Wonen is een duurzaam en innovatief woonproduct waarbij de onderdelen van de woningen hoofdzakelijk in de woningfabriek in Heerenveen gemaakt worden.

Lees meer

Duurzaam
wel zo prettig!

Verschil maken doen we bij Van Wijnen samen met ontwikkelaars, corporaties en beleggers. Vol passie investeren we in toekomstbestendige en betaalbare leefomgevingen waar bewoners onbezorgd kunnen wonen. Zo bouwen we daadkrachtig verder aan een leefklimaat waar mensen nu en in de toekomst duurzaam kunnen leven zonder in te leveren. Dat is fijn voor iedereen.

Lees meer

Nul op de meter
alle woningen zijn NOM-woningen

Alle koopwoningen zijn gasloos en worden uitgevoerd als NOM-woningen. NOM is wettelijk niet verplicht, maar een extra die Van Wijnen en Fijn Wonen bieden. NOM betekent Nul Op de Meter. In de praktijk zal daardoor bij normaal, gemiddeld verbruik het energieverbruik nihil zijn. Houd er wel rekening mee dat je nog vastrecht moet betalen.

Lees meer

Stichting Garantiewoning
Kwaliteit staat bij ons centraal

Foto

Naast de persoonlijke begeleiding tijdens het aankopen en bouwen van jouw woning is dit terug te zien in het gebruik van duurzame materialen en een zorgvuldige afwerking. Om je extra zekerheid te geven draagt Van Wijnen het keurmerk van Stichting GarantieWoning.

Zo weet je dat jouw woning en de bijbehorende garantieregeling voldoen aan de vastgesteldecriteria en reglementen van Stichting GarantieWoning. Meer informatie over deze SWK-garantie wordt verstrekt bij de aankoop van jouw woning.

Van Wijnen
Een solide familiebedrijf

Aangenaam Gouda Oost wordt ontwikkeld en gebouwd door Van Wijnen: een solide familiebedrijf met ruim 2000 medewerkers. We hebben meer dan 110 jaar ervaring in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van woningen. Dit doen we met oog voor de toekomst. Zo creëren we woningen en omgevingen die de tijd aankunnen. Als betrokken vak liefhebbers kijken we voorbij de techniek. We luisteren naar je woonwensen en denken met je mee. Een ervaren kopersbegeleider helpt je stap voor stap bij het maken van de juiste keuzes om jouw droomwoning te realiseren.

Foto
Foto
Foto

Deze website is gebaseerd op koopwoningen. Ben je op zoek naar een huurwoning? Kijk dan hier voor meer informatie.

Ontwikkeling:

Van Wijnen
Projectontwikkeling West B.V.

Calandstraat 4
3316 EA Dordrecht
vanwijnen.nl

Foto

Realisatie:

Fijn Wonen
K.R. Poststraat 101
8441 EN Heerenveen
fijn.com

Foto

Makelaar:

Boer Makelaardij
Meridiaan 39
2801 DA Gouda
0182-538400
info@boer-gouda.nl

Foto