image
header foto patroon

Algemene informatie
Aangenaam Gouda Oost

De revitalisering van Gouda Oost gaat zijn laatste fase in. De afgelopen jaren is er veel gesloopt én nieuw gebouwd. De upgrade heeft ervoor gezorgd dat de wijk aantrekkelijker én populairder is geworden. Er moeten nog 4 plangebieden ontwikkeld en bebouwd worden. Van Wijnen gaat in deze plangebieden 55 koopwoningen realiseren. In de tweede helft van 2022 starten we met de verkoop van Aangenaam Gouda Oost in plangebied Van Heuven Goedhartsingel en het Middengebied.

Duurzaam
wel zo prettig!

Alle koopwoningen worden nul-op-de-meterwoningen (NOM). Dat betekent dat je energierekening een stuk lager zal zijn dan bij een ouder huis. Je moet nog steeds vastrecht betalen, maar je verbruikskosten zijn - bij normaal, gemiddeld verbruik – nihil. Wist je trouwens dat diverse geldverstrekkers bij nul-op-de-meterwoningen de mogelijkheid bieden om extra te lenen?

Van Wijnen
Een solide familiebedrijf

Aangenaam Gouda Oost wordt ontwikkeld en gebouwd door Van Wijnen: een solide familiebedrijf met ruim 1900 medewerkers. We hebben meer dan 110 jaar ervaring in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van woningen. Dit doen we met oog voor de toekomst. Zo creëren we woningen en omgevingen die de tijd aankunnen. Als betrokken vak liefhebbers kijken we voorbij de techniek. We luisteren naar je woonwensen en denken met je mee. Een ervaren kopersbegeleider helpt je stap voor stap bij het maken van de juiste keuzes om jouw droomwoning te realiseren.

Foto

Fijn wonen
in Aangenaam Gouda

De woningen worden gerealiseerd met de Fijn Wonen systematiek. Door de prefabricage is de bouwtijd veel korter. In plaats van een jaar bouwtijd, worden deze woningen in circa 4 maanden gebouwd. Mede doordat in de fabriek de werkomstandigheden optimaal zijn, heeft dat ook zijn voordelen qua kwaliteit van het product.

Verwijzing
huurwoningen

De huurwoningen worden verhuurd door Woonpartners Midden-Holland. Heeft u algemene vragen over de nieuwbouw huurwoningen dan kunt u mailen naar nieuwbouw.goudaoost@woonpartners-mh.nl. Wilt u toekomstige correspondentie over één van de projecten ontvangen? Stuur dan uw NAW-gegevens naar voormeld mailadres onder vermelding van de naam van het desbetreffende project. Dan houden we u op de hoogte.

Voor de huurwoningen kunt u zich nog niet inschrijven. Drie tot zes maanden vóór aanvang van de huur starten wij met het verhuurproces. Te zijner tijd zullen de woningen aangeboden worden via Woningnet. Houd de website van Woonpartners te zijner tijd in de gaten; daar wordt per nieuwbouwproject de stand van zaken aangegeven.

Foto

Stichting Garantiewoning
Kwaliteit staat bij ons centraal

Foto

Naast de persoonlijke begeleiding tijdens het aankopen en bouwen van jouw woning is dit terug te zien in het gebruik van duurzame materialen en een zorgvuldige afwerking. Om je extra zekerheid te geven draagt Van Wijnen het keurmerk van Stichting GarantieWoning.

Zo weet je dat jouw woning en de bijbehorende garantieregeling voldoen aan de vastgesteldecriteria en reglementen van Stichting GarantieWoning. Meer informatie over deze SWK-garantie wordt verstrekt bij de aankoop van jouw woning.