image
header foto patroon

Gouda Oost
wordt elke dag een beetje mooier

De revitalisering van Gouda Oost gaat zijn laatste fase in. De afgelopen jaren is er veel gesloopt én nieuw gebouwd, waaronder diverse kleine winkels, 2 supermarkten en veel woningen. De upgrade heeft ervoor gezorgd dat de wijk aantrekkelijk én populairder is geworden. Zou jij hier ook wel willen wonen? Er moeten nog 4 plangebieden ontwikkeld en bebouwd worden. Van Wijnen gaat met het woonproduct Fijn Wonen in 3 van de 4 plangebieden 55 koopwoningen realiseren. In het andere plangebied realiseert Van Wijnen alleen huurwoningen. Deze ontwikkeling heeft van ons de naam ‘Aangenaam Gouda Oost’ gekregen.

Plangebieden
Foto

Gouda Oost
Situatie en bereikbaarheid

Gouda Oost is goed voorzien en dat maakt jouw leven net wat makkelijker! Op loop- en fietsafstand vind je scholen, zorgvoorzieningen en winkels. Heb je kinderen? Dan woon je hier superfijn. Breng de kids naar school en doe gelijk even de boodschappen voor het avondeten.

Locatie

Fijn wonen in Aangenaam Gouda Oost

In de tweede helft van 2022 starten we met de verkoop van Aangenaam Gouda Oost. We beginnen met de verkoop van 18 eengezinswoningen (koop) in plangebied Van Heuven Goedhartsingel. Ook zullen we direct startten met de 20 eengezinswoningen (koop) in het Middengebied. Met plezier vertellen we je er meer over op deze website.

Algemene informatie

Interesse
in een koopwoning?

Schrijf je dan in als belangstellende. De komende tijd maken we meer bekend via nieuwsbrieven. Wie weet vind jij hier binnenkort wel jouw nieuwe (t)huis! In de nieuwsbrieven ligt de focus op de koopwoningen. Klik hier voor meer informatie over de huurwoningen.

Inschrijven
Bel de makelaar